Royal copenhagen er et højt respekteret brand, som sælger porcelæn i topkvalitet som fx tallerkner, kopper, underkopper, kander og skåle. De har et mønstre som de er meget kendt for deres Blå Blomst kollektion. I mere end 240 år har de designet kvalitets porcelæn. De blev grundlagt i 1775 og de er det ældste porcelæn firma i Danmark. Samtidigt er det dem som har opnået den største respekt inden for branchen. De har ikke kun deres klassiske blå design, men også mange nye kollektioner som hurtigt bliver populært. Det danske brand med deres mange års erfaring inden for porcelæn og farvenuancer, gør at man ved man får det dansk porcelæn i topkvalitet.

Royal Copenhagens passion for blå

Blå symboliserer kærlighed. Der er troskabs og hemmelighedernes farve. Det er en farve som forfatter skriver om og er meget dyrt. Royal copenhagen bruger en koboltblå. Kobolt er blevet brugt i årtusinder til keramik for at få denne her intens blå farve. Blå på hvid er deres passion, de to farver er det der startede hele denne her virksomhed. Virksomheden har bygget noget på kun to farver og en passion for en virksomhed.

Produkterne taler for sig selv

Deres produkter er kendt for at have blå blomster og hvid baggrund og jeg elsker personlig deres design. De har også noget porcelæn pynt i de forskellige årstider som fx porcelæn påskeæg eller en blomst. Deres produkter har en hel masse betydning og mening. De har tallerkner, vaser, kopper og krus, skåle, serveringsdele, tekande, kander og gaver. De har ikke så mange produkter men alle produkterne taler for sig selv og de sælger og rigtigt godt fordi der er så meget mening i deres produkter og det kan alle se. Royal Copenhagen har en stor passion og forstår at fastholde designet af deres produkter gennem en lang årrække. Du kan bla. læse om hvordan deres passion for keramik i verdensklasse, samt hvor deres inspiration kommer fra. Du finder alle deres kollektioner og de nyeste produkter i det stilfulde danske design.